Λέσχη Φίλων Βέσπας Καβάλας

Η Λέσχη Φίλων Βέσπας Καβάλας ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό την προώθηση του δίκυκλου οχήματος και ειδικότερα της Vespa (Βέσπα) ως ασφαλούς μέσου μεταφοράς και μετακίνησης, Η δράσεις της περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την διοργάνωση ταξιδιών, ψυχαγωγικών, πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, καθώς και τεχνικών σεμιναρίων για τα μέλη της και το κοινό. Εδρεύει σε ενοικιαζόμενο ισόγειο χώρο επι της οδού Μοσχοπουλίδου 8, ο οποίος αποτελεί χώρο συνάντησης των μελών και φιλοξενεί τα αναμνηστικά και τα τρόπαια της ιστορίας της Λέσχης. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λεσχών Βέσπα.

Δράσεις

Στα 14 χρόνια λειτουργίας της και προς επίτευξη του σκοπού της, η Λέσχη μας έχει πραγματοποιήσει πολλές εκδηλώσεις τοπικού χαρακτήρα: κοπές πίτας, διαγωνισμούς οδηγικών δεξιοτήτων, σεμινάρια πρώτων βοηθειών, πυρόσβεσης, οδηγικής παιδείας κ.α. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συναντήσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό διαφημίζοντας και κάνοντας γνωστή την πόλη μας.

Kavala Vespa Tour

Επιπλέον έως και πριν την πανδημία οργάνωνε ετησίως το «Kavala Vespa Tour», μια μικρή διήμερη συνάντηση/εκδρομή φίλων «vespisti» από την Ελλάδα και χώρες των Βαλκανίων.

Δείγμα από τις αφίσες των εκδηλώσεων

36η Πανελλήνια Συνάντηση Vespa

Αυτο το καλοκαίρι, η Λέσχη μας έχει την τιμή και ευθύνη, να φιλοξενήσει περίπου 350 μοτοσικλετιστές από ολόκληρη την Ελλάδα, την Σερβία την Βουλγαρία την Τουρκία κ.α. στα πλαίσια της 36ης Πανελλήνιας Συνάντησης Vespa.

Scroll to top
GreekEnglishBulgarianSerbianTurkishFrenchItalian